VAN RELATIEPROBLEEM NAAR WARE LEVENSINTIMITEIT

Hoe kun je elkaar vinden in het alledaagse ?

Kom samen landen in de Liefde die je nooit verlaten heeft. Ontdek steeds de uitnodiging. We haasten vaak de hele dag door van de ene uitdaging naar de andere afleiding. De uitnodiging is om terug te komen naar hier, NU.

Wie of wat zie je als je naar je geliefde kijkt?  Vaak zien we alleen de filters van onze eigen geconditioneerde gedachten. Dit is de oorsprong van elk conflict. 

Samen verwelkomen we alles wat verschijnt in onszelf en in de “ander”.

Wat zou er gebeuren als we samen stil rusten en even niets doen?

Vaak gaan we dan eerst meer onrust voelen.  

Hoe zou het zijn als die onrust helemaal welkom zou zijn? Als we alle verkrampingen en beperkingen zouden verwelkomen? Stel dat ze er voor ons zijn ipv tegen ons? 

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend.  Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing en angst voor de leegte. In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) zich diep kan ontspannen. en je terugvalt in je natuurlijke staat van ZIJN

Die beperkende gedachten zijn ontstaan door onschuldige misverstanden. Door echt goed te kijken kunnen we deze misverstanden gaan doorzien. Waardoor de verkrampingen kunnen ontspannen. Hierdoor kan er een hele diepe, fundamentele verschuiving plaatsvinden in hoe we dingen ervaren, hoe ze voelen en hoe het denken ermee omgaat. Vanzelf, geheel natuurlijk  zonder iets te hoeven doen. 

Samen Rusten in Zijn

Ester en Siedse nodigen jullie uit om diep te ontspannen door middel van een geleide meditatie en speelse uitnodigingen om te leren zien vanuit het hart ipv de ogen.

En samen te rusten in het zijn.  Zo kan het zomaar gebeuren dat je point of view verschuift van probleem naar perfectie en helderheid, waardoor er direct diepe ontspanning en ruimte ontstaat, soms zelfs spontane diepe vreugde.

Alles is welkom.  

Levensintimiteit in het dagelijks leven is voor stellen die elkaar elk moment opnieuw willen blijven ontmoeten in onvoorwaardelijkheid en de liefde willen verdiepen in zichzelf en met elkaar. 

Samen genieten van ware Liefde en levensvreugde.

Onze mind weet altijd een uitweg, dit heeft het geleerd en kan alleen dat herhalen, ons hart kent de diepte van ons bestaan.

Samen de weg van doen naar Zijn.

Je hoeft niet aan jezelf te “werken” alleen maar zien van  de perfectie van deze dynamiek. 

Ik zeg JA tegen wie je werkelijk bent en NEE tegen alle verzinsels van Jezelf EN die van de ander

Levensintimiteit voor het dagelijks leven is samen bewegen van angst naar Vertrouwen en Liefde, van wond tot Wonder, van weerstand naar acceptatie.

Acceptatie van gewoon mens te zijn.

Door de stilte te ervaren en elkaar dieper te ontmoeten groeit de onvoorwaardelijke liefde. wat we in essentie zijn.

Ontdek het Paradijs wat je nooit verlaten hebt.

Levensintimiteit voor stellen is een ware gift voor jezelf en je geliefde of je nu lang of kort samen bent.