VOL

Kom samen landen in de liefde die je nooit verlaten heeft.

Ontdek steeds de uitnodiging. We haasten vaak de hele dag door van de ene uitdaging naar de andere afleiding. De uitnodiging is om terug te komen naar hier, NU.

Wie of wat zie je als je naar je geliefde kijkt? We zien alleen de filters van onze eigen geconditioneerde gedachten. Dit is de oorsprong van elk conflict.

Samen verwelkomen we alles wat verschijnt in onszelf en in de “ander”.

Wat zou er gebeuren als we samen stil rusten en even niets doen?Vaak gaan we dan eerst meer onrust voelen.Hoe zou het zijn als die onrust helemaal welkom zou zijn?Als we alle verkrampingen en beperkingen zouden verwelkomen?Stel dat alles er VOOR ons is ipv TEGEN ons?

Voor velen is echte intimiteit en kwetsbaarheid nog spannend. Ieder kent wel het gevoel van onwaardigheid en angst voor afwijzing en angst voor de leegte. In reflectie van elkaar ontmasker je de patronen en gedachten die voortvloeien uit deze collectieve wond. Zodat je survivalmodus (Bevriezen, vechten of vluchten) zich diep kan ontspannen. en je terugvalt in je natuurlijke staat van ZIJN.

Een weekend met meditatie, satsang, verbindingsoefeningen en je geliefde werkelijk ont-moeten.

Samen Rusten in Zijn

Een weekend geheel verzorgd samen met je geliefde in een paradijselijke plek.

vergoeding € 345-pp incl maaltijden en overnachtingen

Get in Touch

De uitdrukking “geest van Eden” roept beelden op van een serene en rustige atmosfeer waar de natuur bloeit in al haar schoonheid, en de menselijke geest gedijt in harmonie met zijn omgeving. Het roept een gevoel van vrede en rust op, van het één zijn met de wereld om ons heen.

Stuur ons een bericht

Ja, wij melden ons aan voor dit weekend.