Detox 4-daagse | donderdag 16 – zondag 20 maart | met Ester Bitter

In deze 4-daagse gaan we detoxen op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel en mentaal. We vasten deze dagen op fruit, sap, thee en water. Ook zullen we één dag droogvasten. Dit is om een reset te geven an je darmen. Dieper zittende gifstoffen worden zo ook uitgescheiden. Je zult gaan ervaren dat je veel minder afhankelijk bent van voedsel dan je nu misschien denkt.

Energie is in ons en overal om ons heen. Je kan het ook Bron Energie noemen of Prana. Deze energie kan worden opgenomen in onze cellen en ons lichaam voeden. Door dit detox programma ga je meer bewust voelen dat het door je heen stroomt. Je leert hier meer en meer op te focussen. Als er meer energie door je lichaam heen stroomt, verandert alles. De wereld om je heen zal gaan resoneren met je nieuwe staat van “ZIJN”.Wat op de oude JIJ resoneert, zal van je af vloeien.

Dit proces zullen we ondersteunen met meditatie, adem- en energiewerk zo gaat het zenuwstelsel dieper ontspannen, ook de prikkels van buitenaf meer te doorzien kan helpen dieper bij jeZelf te komen.

We vragen je dan ook bij binnenkomst je telefoon in te leveren om nog meer te vertragen.

Voor geval van nood kun je het nummer van Ester 0623661827 doorgeven aan wat voor jou belangrijk is.

Wanneer er nog sterke negatieve overtuigingen aan het licht komen, zullen we dit in heartspace ontmoeten.

Deze 4-daagse vindt plaats in het schitterend gelegen centrum ’Spirit of Eden’ van Ester en Siedse in de bossen van Epe.

 Bij aanmelding krijg je per mail nog wat instructies ter voorbereiding op deze dagen.

Detox jezelf en kom thuis bij jeZelf in de meest pure vorm en leef de liefde.

Kosten € 395,- inclusief overnachtingen en sappen e.d.

Get in Touch

De uitdrukking “geest van Eden” roept beelden op van een serene en rustige atmosfeer waar de natuur bloeit in al haar schoonheid, en de menselijke geest gedijt in harmonie met zijn omgeving. Het roept een gevoel van vrede en rust op, van het één zijn met de wereld om ons heen.

Stuur ons een bericht

Wij willen ons aanmelden voor de detox vierdaagse.